Inici, Qui som - Fusteria d' alumini en Tarragona "el NOU alumini"

Go to content

Main menu:

el NOU alumini es una empresa familiar on el gerent te més de 30 anys d' experiència en la fabricació i col·locació de finestres, portes i tot tipus de tancaments, tant per a empreses como a per  particulars.
Durant aquest període, la nostra empresa, inicialment dedicada a la fusteria d' alumini, ha evolucionat incorporant la fusteria de pvc i acer inoxidable, i aplicant les últimes tendències de disseny i  avanços tècnics, que s' han traduït en una millora dels  nostres productes.
A part dels productes característics  com son les finestres i portes, disposem d' un ampli catàleg d' articles que fabriquem o subministrem tals com:
mosquiteres, persianes de seguretat, motors i automatismes, tendals, mampares de bany, vidres decoratius, cortines d' interior, cortines d' exterior, reixes, ballestes, portes de garaig basculants i seccionals, tanques d' alumini o pvc, portes jardí, mallorquines,...
Oferim una garantia no sol del material, sinó també dels acabats e instal·lacions d'aquets, per a una major eficiència energètica i resistència. Totes les finestres que instal·lem estan fabricades segons normativa CE, amb tots els accessoris i complements que marca cada sèrie, i acollats a l'obra amb cargols i segellat perímetre amb escuma de poliuretà per a un major aïllament.
Sol·liciti'ns pressupost Sense Compromís!!
 
 
Back to content | Back to main menu