Sèries - Fusteria d' alumini en Tarragona "el NOU alumini"

Go to content

Main menu:

El NOU alumini juntament amb el Grup Itesal, en el seu empeny constant per l' innovació, el disseny i la sostenibilitat, junt amb  el cumpliment  de la normativa vigent i el Còdi Tècnic de l' Edificació (C.T.E.), posa a disposició un equip de professionals amb una àmplia experiència en el mon de l' alumini aplicat en la costrucció. Ens  fiquem a disposició per a col·laborar en les diferents etapes del projecta segons les seves necessitats. ESTEM AL SEU SERVEI.  Clickar aquest enllaç per veure tots els productes       htpp://www.itesal.es   (Finestres i  portes Practicables, oscil·lobatents, corredisses, mur cortina, mallorquines...)

En aquest enllaç pot descargar catàlegs i fitxes tècniques de totes les sèries.
En el NOU alumini juntament amb el nostre proveïdor de portes Vega,  som especialistes en portes residencials, tanques, barreres de piscina, porticons, pèrgoles i motoritzacions.
Ens agrada la feina ben feta, per això la nostra filosofia de feina la resumim en 4 punts:
-Varietat. Disposem de la gamma més complerta del mercat (+ de 300 models de portes).
-Innovació i tecnologia. Sistemes en constant evol·lució. Sol·lucions tècniques per als projectes més singulars.
-Qualitat. Materials de 1ª qualitat. Ferratges inoxidables.
-Garantia. Tots els nostres productes estan garantits. Fins a 7 anys de garantia.
Per veure models de portes clickar en aquest enllaç htpp://www.vegasl.com i entrar en productes
Tancaments de PVC amb unes consolidades bases i amb una tecnologia de fabricació informatitzada que garanteix uns altíssims estàndards de qualitat. 
                                       
S8000 IQ corredissa                              S 7000 IQ practicable

Nou sistema IQ PLUS en resposta a la norma d'estalvi energètic. Sistema amb junta central, 6 càmeres i 83mm. Flexibilitat en el disseny arquitectònic.
ACRYCOLOR Acabat amb una idònia combinació entre exigències estètiques i extraordinària resistència. Perfecta sincronia entre color - forma - material.
S T V Innovadora tecnologia on el vidre és empegat amb sec a la fulla, augmentant així l’estàtica, l’aïllament i la protecció davant els robatoris.
I K D Amb una innovadora tècnica es fa possible la injecció de material especial termo-aïllant dins el perfil de la fulla de la finestra.
G E C C O  Discret e innovador dispositiu de ventilació automàtic incorporat, per un intercanvi òptim  d’aire amb pèrdues d’energia mínimes.
 
Back to content | Back to main menu